2012-11-12 | 20:08:27 | Pretty Little Liars

Ledtrådar om säsong 3 finalen!

Den blir större än någonsin: Marlene lovar att finalen blir 60 minuter lång, och hon kallar den "Big & Bold". Dessutom säger hon "Somehow we just keep getting bigger." Kan denna final verkligen toppa de senaste?
En hemlighet besvarad: Marlene twittrade om en av final scenerna som ger tittarna "Svar de har väntat på." Spännande!
Inne i skogen: Marlene och Troian Bellisario twittrade bilder från inspelningen, och vi är ganska säkra på att de är från finalen. De visar skogen på natten, vilket alltid är en dålig plats för invånarna i Rosewood att vistas på.
Vem kommer att avsluta vad de började? En av Marlenes första final ledtrådar var frasen "Jag tror att jag ska avsluta det jag började." Men vem är "jag" i den meningen? Den huvudsakliga "A"? Alison? Marlene själv?
 
Rött är det nya svarta: Marlene har sagt gång på gång att "rött är det nya svarta," och vi få reda på varför den här säsongen. Hon twittrade också en bild av röda läppar, och sa att det var en final ledtråd. Men vad betyder det? Är rött det nya svarta på grund av personen i rött som besökte Mona på sjukhuset i slutet av säsong 2, episod 25: "Unmasked"? Är det relaterat till blod? Läppstift? Och förhåller det till denna bild av en hund i en röd jacka som är tänkt att vara en final ledtråd? Hur är det medrött paraply? Allt vi vet är Marlene verkligen gillar rött.
Ezra är i finalen: Är det ett gott tecken för Ezria? Vem vet. Men vi kan åtminstone vara säkra på Ezra kommer göra ett framträdande.
Spencers värld vänds upp och ner: Det här tipset kommer från Troian Bellisario, inte Marlene, men hon säger att vi kan förvänta oss att se Spencers värld vändas upp och ner. Toby relaterat, eller något annat?
 
Mer om Spencer: Marlene twittrade denna kryptiska fras med hashtaggen # PLLfinalescript: "He brings it to Spencer. When he hands it to her their fingers touch." Vem är "han" i den meningen - och vad är "det"? Och är "han" eller "det" i samband med vad som vänder Spencers värld upp och ner?
Marlene twittrade senare denna med samma hashtag: "Spencer anpassar ögonen för att få en bättre titt. Där är det igen en "wisp" av det nu ökända" - Nu ökända vad? Det låter som Spence tittar på något litet eller delikat, som kan lämna en "wisp" bakom. Kanske någons hår?
Troian twittrade också ett foto av sig själv i en fin klänning, under vad vi tror är under filmningen för final episoden. Vart är Spencer påväg?
Emily spionerar: Vi vet också Emily kommer titta in i någons hus .Spionerar hon på någon inblandad i "A" Team? Och i så fall gör hon det ensam? För det låter som en dålig idé...
Shippy ögonblick? Några andra # PLLFinaleScript tweets från Marlene verkar antyda "Shippy happenings". She gives him the slightest of kisses on the cheek, letting her body lightly brush up against his" and "he leans her head into his chest. This feels like home . " Hmmm. Låter romantiskt nog, även om det kan vara missvisande. Och vilka är dessa stunder mellan? [Source, rättningar har gjorts av mig]
 

Postat av: Emma

Sådär nu är blog awards resultaten uppe på ladantebellum.blogg.se

2012-11-14 @ 16:38:39
URL: http://ladyantebellum.blogg.se



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?