2013-02-04 | 18:05:26 | Pretty Little Liars

SPOILER: "Det är slutet för det Ezria som vi känner till"

I slutet av senaste avsnittet "Out of the Frying Pan Into the Inferno" gjorde Ezra slut med Aria, packade sina väskor och åkte för att möta hans sju år gamla son (för första gången).
Men oroa er inte, Ezria fans, han kommer inte att vara borta för länge. Men kommer Ezrias förhållande att vara sig likt?
 
"Det är inte slutet för Aria och Ezra, men det är slutet för det Ezria som vi känner till," berättade Ian Harding för The Hollywood Reporter. "De kommer att ha några allvarliga konversationer."
 
Som om Ezra och Arias förhållande inte var komplicerat nog, nu kommer dem också att ta itu med nyheten att Ezra har en son. Är Aria verkligen redo att bli en tonårig styvmor?
 
"Det kommer att vara ett hinder. Nu måste han verkligen bestämma vad detta innebär... han vet inte vad han ska göra," berättade Ian. "På sätt och vis tänker han på sin relation med Aria, men det är typ det sista han tänker på just nu... Det är liksom, du är en pappa, ditt barn är sju år och du har inte varit i hans liv under några år. Han känner alla typer av känslor."
 
Um, vi känner alla typer av känslor också, Ian! När Ezra kommer tillbaka, kan du förvänta dig att se Ezra kämpa för att få saker att fungera med Aria eftersom - som Ian sa - "han älskar henne."
 
"Kanske ser vi lite överkompensering som ett resultat, liksom, 'Nej, nej nej, vi kommer att få det här att fungera!' Han kastar inte Aria vid vägkanten. Aria, Ezra och Maggie är tvungna att ha en stund tillsammans och Ezra försvarar verkligen sin relation. Han har ingen skam."
[Source via source] - Texten är översatt av mig, cred om ni kopierar!

Postat av: nicoline

Hej!
Skulle bli superglad om du kikade in på min blogg om Joseph Morgan & Candice Accola. Du kan även ansöka om en bild länk till din blogg i menyn :))
Kram Nicoline

2013-02-04 @ 20:54:29
URL: http://klarolinesweden.blogg.se
Postat av: zendayablogg

SV; Visst! Kommentera när du har länkat mig så gör jag det med :)

2013-02-04 @ 22:21:43
URL: http://zendayadaily.blogg.se



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?