2013-02-18 | 20:13:00 | Pretty Little Liars

SPOILER: "Det är inte meningen att Aria & Wesley ska bli kära"

Ezras (Ian Harding) lillebror, Wesley (Greg Sulkin) och Aria (Lucy Hale) tillbringade lite kvalitetstid tillsammans i senaste Pretty Little Liars avsnittet (3x19 "What Becomes of the Broken-Hearted"), och det slutade med en kort, lätt obekväm kyss och att Wes sov över på Aria soffa. Vad har PLL författare att säga om den senaste utvecklingen i Aria kärleksliv?
 
Ni kan vara lugna, Ezria fans. PLL författaren Bryan Holdman twittrade detta som svar på en fråga om vad folk verkligen tror, om Wesria verkligen kan hända: "Det är inte meningen att Aria och Wesley ska bli kära."
 
Att döma av den insikten och det faktum att Aria frigjorde sig från Wes kyss ganska snabbt, låter som att Aria fortfarande är fast på Team Ezria. Å andra sidan, det finns så många andra känslor förutom kärlek Aria kan falla i: förvirring, svartsjuka, lust. Något säger oss detta är inte slutet på Wesria historien.
 
Med tanke på att Aria "blev bränd" bara genom att hålla en hemlighet från Ezra, undrar vi om hon kommer att berätta för den äldre Fitzgerald om kyssen. Ezra har mycket på gång just nu - fotbolls lekträffar med sin son och Maggie - men vi vet ju att om Aria eller Wes inte berätta för honom, kommer "A" att hitta ett sätt att använda det mot henne.
Textkälla | Översatt av mig, cred om ni kopierar!
 
Vad känner ni om Wesria?

Postat av: Manal

HEJ!
Älskar du att blogg men har svårt att göra design?
Då kan du just nu vara med och söka om ett samarbete på min blogg!
Klicka här: http://justhewayim.blogg.se/2013/february/samarbete.html#comment
För att se hur man gör! :)
Kram

2013-02-19 @ 19:12:18
URL: http://justhewayim.blogg.se



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?